keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

agilityn tapaista ja uuden paikan treeniä

Heti kun alkaa puhua, että ei tässä paljoa agia tule treenailtua niin sitten pääseekin heti halliin. Siellä kun nuo treenimahdollisuudet vapaatreenikortilla päivätöissä käyvälle ovat aika huonot, motivaatio olisi kyllä kova. Ois pitänyt vaan viime talven tapaan ottaa oma vakivuoro niin olisi päässyt kerta viikkoon säännöllisesti tekemään jotain. Mutta olipas vallan mahtavaa, kun pääsi maanantaina iltapäivästä treenaamaan agilityä Myyn kanssa, tehtiin Janitalta läksynä tulleita pakkovalsseja eri variaatioina. Homma alkaa näyttää jo erittäin hyvältä. Alamme selkeästi jo ymmärtämään toisiamme. Tottaki Jaykin pääsi agikentälle, ja kun oli mukavasti Jessica apupalkkaajana niin tehtiin putkia. Lähetyksiä suoraan, mutkaan, pimeään kulmaan, sylkkärillä. Sitten vielä U putkea, ja vähän irtoamista putkeen. Tosi helppo treenata kun on appari mukana. Piti sitten ahnehtia ja ottaa paria valssia siivekkeillä. Tauko ja Jay päätti alkaa tarjoamaan pa:ta, selkeä tokokoira, heti kun seisoskellaan vaan niin tullaan tarjoamaan sivulle. :)

Iltaruualla maahanmenoa asenteella, seuruuta, TK, KV, KO, aika kivat. L maahanmenon loppuosa oli sikahyvä, kerran kun muistutti niin katse pysyi edessä. Paikallaoloissa häiriötä. Pääsis ulos niin saisi matkaa lisää. Aamuruualla perussettiä. Iltapäivällä käytiin treenaamassa mun liikkurointeja sannan kanssa. Sara ja Hups teki evl läpi ja sara vielä avon, ja ei ois saanu ees ykköstä, hah. Ja Jay pääsi tekemään siis uudenpaikan treenin, ja saatiin häiriötäkin kun sattumalta Carita ja Juuso oli toisessa päässä kenttää treenaamassa, ei tartte mennä edes Ojankoon törmätäkseen tuttuihin. Onneksi oli avo jo tehty niin ei päässyt carita näkemään mitään, hah, huippusalaista toimintaa. En vain halua että kukaan keksii puhua että joku saisi jotain etua siitä että tietää liikejärkät etukäteen tmv. Mutta siis Jayhin takaisin, tehtiin leikkimistä, siitä siirtoa seuruuseen, alkaa toimia tosi hyvin ja oli täpäkkä. Parempi kuin koskaan. Pa tarjoamista leikkimisestä, tosi hyvä sekin, paljon parempaa kuin ruualla. Luoksetulo vielä suoraan leluun, tuli tosi kovaa, ja oli tuijottanut hiljaa koko matkan kun kävelin kentän poikki.

Kiireinen loppuviikko tulossa, tänään Riitta, perjantaina Turkuun Purinalle tokoilemaan (joo kuulostaa aika hullulta mennä Janitan halliin tokoilemaan), lauantaina liikkuroinnit, su Lentsu ja siitä kiirellä kohti Poria, jossa agiseminaari, kuunteluoppilaana vaan tosin. Näistä lisää ensi kerralla ;)

Hämmentävää muuten että maanantain bloggauksen jälkeen kävi sivuilla kauhea hulina kun yhden päivän aikana oli 65 lukijaa, järkyttävää että joku jaksaa lukea mun omia ajatuksia. 1200 lukijaa jo käynyt reilun kuukauden aikana. Terve vaan kaikille!

1 kommentti:

  1. Moi,
    tietysti täällä pitää käydä lukemassa Pikku-Jayn ja Markon kuulumiset :)

    VastaaPoista