maanantai 4. maaliskuuta 2013

Jayn puuhailut 27.2-3.3

Pitäisi taas muistella mitä on tullut puuhailtua. Näiden muistioiden tarkoitushan on vaan palvella itseäni, treenipäivyrinä, jotta pysyy kartalla siitä miten ja mitä on tehnyt.

Keskiviikosta siis jatketaan, hallilla käytiin pyörähtämässä, kun sannan tehikset. Kentät kaikki täynnä, joten oltiin lähinnä ulkoilemassa. Lenkkipolulla alo luoksetulo (matkaa tais olla 10m, hyvin pysyi odottamassa), autettuna sivulle, seuruuta, käännöksiä, vasenta pitää treenaa enempi, kaukojumppaa (tää on vähän niinku aina), sitten sara mukaan ja pienet kävelyt ladulla, Sarakin intoutui leikkimään Jayn kanssa. Sitten katsomaan tehiksen treenejä, Heidi koutsimassa. Jay oli oikea mallikuuntelija, tosi hienosti malttaa nyt jo olla kentän laidalla odottamassa, kunhan ei syliin nosta katselemaan. Vinkupallot ym on vielä vaikeita, kun ei pääse leikkimään. Kotona illalla vielä samaa settiä kuin päivällä.

Torstaina ulkona puun kiertoa, matka kasvaa, pitää muistaa molemmat puolet. Lentsun läksyistä otettiin noudon alkeita, ei meinannu sisällä sujua, peruuttamista ei lähde tarjoamaan pitää miettiä taktiikkaa.

Perjantaina päivällä Hupsin aluevalmennukset, jotka kesti 8min, olipa järkeä lähteä aiemmin töistä kiireellä todetakseen, että treenikaverit ei suostu joustamaan, joten kerettiin tekemään vain eka kierros kun auton piti päästä ojankoon. Illalla Jayn kanssa pihalla tehtiin merkkiä, noutoa, nostoja, Jay oli ehkä maailman paras mielen kohottaja. Siitä tulee niiiiin hyvä, kun vain maltan tehdä asiat oikein.

Lauantaina aamulla metsälenkkiä selman kanssa, siellä noutoja kepillä, ja samalla vähän ”tunnaria”, eli piilotin oman ja Jay sai etsiä, toi ekalla kertaa kävyn, tokalla kertaa jatkoi työskentelyä niin pitkään että löysi ”oman”, ihan sika hyvä. Tyyppi on niin tohkeissaan kun sitä vain kehuu. Hihnakävelyä pitää vielä treenata, kun kulkee oma hihna ja selman hihna suussa osan matkaa, ilman hihnaa ei lähde maatakiertävälle radalle vaan pysyy lähietäisyydellä koko ajan. Illalla 15sek paikkamakuu, super, kaukojumpat, pa.

Sunnuntai vähän rentoiltiin taas metsässä, päivällä ulkona taas merkkiä, nostoja, noutoa. Kokeilin huvikseen kaukoja 3m päästä ja tyyppi osaa, en meinannu uskoa silmiäni, kun meni täydellisesti S-I, ja I-S, I-M on vielä käsiavulla, niin ei saa etäisyyttä, ja samoin S-M. Takajalat paikallaan. Luoksetulo 5m matkalla hieno, avuja voi vähentää jo vähän. Seuruussa voi kävellä jo ihan normaalisti, pienellä käsiavulla. Keskiviikkona Jaylle sitten rokotukset, ja selmalle kanssa. Niin ja Jay löytyy nyt myös koiranetistä, vähän hitaasti kulkee tuo posti tuolta skotlannin nummilta välillä, mutta mikäs kiire tässä valmiissa maailmassa. Aikamoinen kultakimpale tuo otus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti