perjantai 16. elokuuta 2013

agikurssi jatkui

Eilen sitten vihdoin jatkui Niinun agilityt. Univetille siis matka klo 21 treeneihin. Porukka sama kuin pentukurssilla, vain pari vesikoiraa oli jäänyt pois. Hauskaa että yhtä lukuunottamatta kaikki on vielä Hskh:sta. Liisa myös apurina taas. tehtiin Liisan pisteellä vähän renkaan kertausta. Jaylle oli aika helppo pala, otin vähän kulmia mukaan, otettiin myös takaakiertona rengas, ja sekin meni ihan perfect.

Radalla kaks eri pätkää 5 ja 6 estettä. alkuun helppo kaarre jossa pituus, loppuun tiukka valssi josta putken taaempaan päähän. Ekalla kerralla olin vähän myöhässä valssin kanssa ja Jay kompuroi rimaan, kun lähti kääntymään valssiin. Tokalla otin kunnolla, niin meni täydellisesti. Osaa kasata hypyllä käännöksiin tosi hyvin. Toka pätkällä muurilta hypylle, tiukka oikee hypyltä aan ali putkeen, niisto, ja saatolla putken toiseen päähän. Tuli paljon kehuja siitä miten hyvin Jayn voi jättää vaan tekemään esteitä ja itse voi mennä jo eteenpäin seuraavaan paikkaan. Osaahan se kun on opetettu hyvin pienenä :) Ei vaan on se kyllä pätevä noissa. Kokeilin persjätöllä ja valssilla sitä tiukkaa kohtaa ja molempi kääntää hyvin. Kerkesin myös niistokohtaa kokeilla pyörityksellä ja sekin toimi kivasti. Putkella tuli ulos, kun mun suunta jatku eri suuntaan kun putki käänty, eli näitä pitää vahvistaa.

Olipa huippukivaa päästä jatkamaan agilitytreenejä. Ja Jay sai kovasti kehuja koutsilta, etenkin kasaamiset, käännökset, itsenäinen suorittaminen vahvuutena nyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti