tiistai 20. elokuuta 2013

Tokoa pullopalkalla ja agia pallopalkalla

Hah, olipas hauska.

Lomalla kun ollaan sais nukkua pitkään, mut Jay on erimieltä tasan tarkkaan tulee herättämään työaamuaikaan eli siinä 6.45 paikkeilla. EI kiva lomalla. Mutta en saanut sit nukuttua, niin piti piitkään aamukahvittelun jälkeen kammeta itsensä kaatosateeseen lenkille. Olipa kiva sitten kun läpimärät vaatteet olin saanut kuivumaan ja katsella vähän telkkaria, todeta että ulkona paistaa aurinko. pah. jos oisin saanu nukkua ton sateen ohi. NO kerran paistaa niin sitten lentsun läksyjä tekemään pihalle, tunnarin nostoja pallojumilla, toimii tosi hyvin, piti sit kokeilla niitä oikoteitä, ja ne ei vielä ihan toiminu eli lisää pitoa ja aikaa. Sitten seuruupätkiä pallolla, oli tosi hyvä. käännökset todella nätit. Hups katteli kateellisena aidan takana kun sen pallolla leikitään (jayn omat sannan autossa töissä), ni piti sitten laittaa jay tauolle ja heitellä hupsille pari jotta jay ois viel enempi kateellinen (kun jonku mielestä sen pitäs olla röyhkeempi ja pentumaisempi). Olipa kiva leikkiä hupsin kanssa pari minuuttia, kun ei oo puoleen vuoteen sen kanssa treenannut enää, niin ihan eri koiralle tuntui. Se on niin kauhean iloinen kun sen kanssa leikkii. (Sanna saa varmaan kilarit kun lukee et sen koira on pilattu, mut meillä oli hauskaa) Tän jälkeen Jayn kanssa vielä seuruuta, no ei se siitä sen tuhmemmaksi muuttunut, seuruu oli edelleen tosi nättiä ja tiivistä ja kontakti pysyi, ei mennyt kierroksille enempää.

Illalla piti sitten käydä ojangossa katsomassa kisahommia vähän valmiiksi, niin otettiin bc:t vaan mukaan. Sannan tonkiessa kaappia, kävin tyhjällä agikentällä kävelee Jayn kanssa, ja sehän halus mennä puomin ihan itse, tosi nätisti ja tasapainoisesti, ja kontaktikin tehtiin, kokeilin aatakin, ja hienosti mentiin, siinä siis juoksukontakti ni ei rasita jalkoja niin paljoa (luin tästä artikkelin tuossa joskus, että aalla stoppi rasittaa koiran etupäätä huomattavan paljon enempi) Ja eihän mulla mitään palkkaakaan ollut mukana, ni sai riittää sosiaalinen. Sanna meni tekee pk kentälle mielikuvaharjoittelua, niin mä jäin ihmettelee tokokentälle et mitäs tehtäs, palkat on autossa, no joku oli jättänyt puolen litran energiajuomapullon maahan, ni otettiin se palkaksi. Jayhän rakastaa muovipullon rätisyttämistä. Seuruuta (oli muuten kätevä se pullo kainalossa), aloituksia, ja käännöksi, tosi lyhyitä. Ihan huippu oli. Kaukoja, m-i etäisyyttä, pääsin 5m asti, jeejee. Luoksetulo. Alohyppyä yhdellä lankulla. Avo hyppy toimii paremmin, Alohypyssä tykkäis tulla sivusta läpi. tää pitäs alkaa varmaan treenata pikkuhiljaa.

Sit vihdoin halliin treenaamaan agia.Tein mielestäni tosi kivan pätkän, joka oli Sannan mielestä ihan kauhea, no varmaan siksi kun kakkoskolmoshypyt oli 90 asteen kulmassa ja piti tehä takaakierto ja siitä joko takaaleikkaus tai persjättö, ja Sannalle tuo takaakiertoon ohjaaminen on jotenkin kauheen vaikee tajuta. tän jälkeen pitkä putki josta vähän vinossa kulmassa rengas ja u-putken oman puoleiseen päähän. Jay meni nyt eka kertaa renkaan osana rataa ja oli ihan huippu. Ai niin kokeilinhan mä ulkokentällä sitä rengasta vinoista kulmista vaan lähettämällä ja menee joka kerta oikein. Otin myös aan ratapätkällä ja menee ihan täydellisesti. Otettiin loppuun vielä vauvakeinua muutama toisto, ja tämäkin alkaa mennä tosi hyvin. Jay karkasi rataa rakentaessa itse keinulle (olin siirtämässä keinua) muuten ja onneksi seisoin vieressä ni sain jarrutettua, kun oli kisasäädöillä. Ois ollu iso kolaus pienen koiran jaloille. Hitto että on kivaa mennä Jayn kanssa agia, menee kuin ajatus radalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti