torstai 11. joulukuuta 2014

Tokotehiksen kisamaiset

Meillä on treenikalenteriin merkattu kerran kuussa kisamaiset treenit tehiksessä, ja aina ennen marin valkkua vielä, niin saa hyvät aiheet. Kati liikkuroi mulle. 17min aikaa per koirakko

Ruutu. Hyvä vauhti merkille, jäi kohti ruutua vinoon, ja katseli jo sinne suuntaan, hyvä vauhti (todella hyvä) ruutuun, huikeen hieno stoppi tismalleen oikeaan paikkaan, ja jäi seisomaan, seisotin hetkisen ja laitoin maahan, meni nätisti. loppuosa, vaikeempi puoli, jätin katseen vähän pidemmäksi aikaa ja tuli tosi nätisti seuraamaan. hyvä loppu. 

Seuraaminen alkoi hitaalla, menikin aika hyvin ei edistänyt. eka pa meni vähän ohi, askeleita vas, ok. normaalia, pientä edestakas liikettä tuli. pa vino. juoksua lähti edistää, korjas, pa taas vähän vino. ei ole hereillä. lisää juoksua käännökset hyvät, normaalia ok, taakse askel loikkaa. vasen askeleet ok. vähän pitää herätellä seuruuseen ettei jatka matkaa.

Zeta seuruu hyvää tässä kaikinpuolin. eka maahan, ihan jees. vois olla nopeempi. Seiso superhieno. istu ok. ei hidastellut, mutta vois olla nopeempikin. pääasia että teki. edistystä tapahtunut tässä.

Luokse Hyvä jättö, eka stoppi ok, valui puolimetriä, maahan vois olla nopeempi, ei valu mutta ei syöksykään.

ohjattu sama ku ruudun merkillä, jää vinoon omaa kapulaa kohden, mutta hyvä vauhti, samoin kapulalle, nosto parantunut paljon. hyvä loppu. tästähän tulee kiva liike.

Tunnari Nosti oman, tiputti kävi muut läpi ja otti oman, vähän siirteli muita, palautuksessa pureskeli. uusittiin niin että menin taas palkkaa lähelle ja oli superhieno

istuminen istui kuin tatti vaikka vieressä metelöitiin ja toisella puolen mentiin paristi maahan. upeaa.

makuu ok maahan, voisi olla nopeempi. hyvä makuu, kerran vilkuili agikentän suuntaan kun siellä metelöitiin taas jotain. hyvä loppu.

otettiin lopuksi vielä ryhmä kuva tehisblogia varten, tässä omalla puhelimella otettu versio ja video vapautuksesta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti