maanantai 22. joulukuuta 2014

vuosi 2014 agilityn osalta paketissa

Vuoden viimeiset kisat omalta osaltani ohi. Eipä vielä saatu tänä vuonna nollia kolmosesta. Riman kisoissa ois ollut kyllä taas tyrkyllä, mutta ei vaan keskittyminen itsellä ole nyt ihan kohdallaan. Jayn vauhti tuntuu kasvavan rata toisensa jälkeen. Kokeiltiin nyt erilaisia radalletulo rutiineja, kävin itse hakemassa autosta ja lämppäsin, sen mitä nyt ehti ennen rataa. pitkä lenkki ennen kisaa, ja aamulla kotona toinen. Ei vähene virta, vaan päinvastoin, nyt annoin myös fitdogia, joka tietty lisäs vielä adhd asennetta. Sitten kun mennään radalle ajatuksella että meinaa lentää pitkin seiniä, ja remmiä revitään vielä starttiviivoilla, niin oma ajatus ei kestä kasassa, ja nyt se levis sit esteellä 6 jonne ei tultu vaan irrottiin keinulle... no oma moka kun seisoskelin. muuten hyvä rata. Toiselle otin enemmän hanskaan ennen rataa ja pidin sivulla, oli vähän parempi fiilis itsellä mennä, mutta nyt oli silti vähän kyllä Jayn maltissa toivomisen varaa, kun tuli keinun läpi ihan huolella, ja tästä meni sitten loppu radan rytmi totaalisesti. kiva rata ois ollut sekin. Vikalla sitten sanna haki ja lämppäsi ja toi ihan juuri ennen omaa vuoroa. Tämä oli omasta mielestä paras vaihtoehto, sain keskittyä rataan paremmin. mutta silti pitää töttöröidä, olin nelosesteellä ihan väärässä paikkaa esteen takana, kun piti olla edessä. sitä se peruuttelu teettää. en sitten ehtinyt pitkän kiihdytysuoran loppuun kilpajuoksussa, ja hyllyksihän se siinä sitten meni. Muuten taas kivaa menoa. Positiivista, ei ole ainakaan vauhdista kiinni, kepit osataan, kontaktit osataan (kerran jopa keinukin), loppusuorat mennään kivasti.

Jos nyt miettii koko vuotta agilityn osalta, niin onhan tämä nyt mennyt ihan huikeesti. Juhannuksena vasta aloitettu kisat ja nyt jo kolmosissa taistellaan nollista. Keväällä sitten urakoidaan ne sm nollat kasaan. Nyt pitää vaan unohtaa ne tulostavoitteet totaalisesti päästä pois. jos tulee jo yöllä uniin, niin hyi minua. Tietty kovasti kun on kilpailuhenkinen ja kerrankin on resurssit millä pääsee. Nyt vaan oma keskittyminen kohdalleen niin se on siinä. Nollatreeniä alle.

Nyt sitten pari viikkoa tokoa ja niitä kisoja ja tammikuun puolivälissä jatketaan agikisoja. Ainakin alkuvuoden kouluttajat on kohdallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti