maanantai 15. joulukuuta 2014

Viikonlopun kisailut

Ei päästy poksauttelemaan skumppaa vielä viikonlopun kisojen jälkeen. Lauantaina ojangossa heiluhäntien kisat, anne tuomaroi. Kivat radat oli ja aikataulut rullasi mukavasti. Omassa asenteessa olis nyt taas vähän korjattavaa. Tai ei asenteessa, vaan keskittymisessä. Oli jotenkin hankala keskittyä rataan. Oli niin kivoja tyyppejä kisaamassa, että ois halunnut vaan katsella ja ihastella hienoja ratoja, ja siinä sitten oma keskittyminen herpaantui. Sen lisäksi vielä takaraivoon hiipi taas nollapeikko, "noi kaikki on jo hyllyttänyt, nyt jos tekee nollan ni on palkinnoilla" ärsytti itseä enkä saanut ajatusta pois ennen rataa. Sitten juuri ennen minua taas kerran älyhidas koira joka viipyi radalla ikuisuuden, olin odottelemassa lähdössä taas ties kuinka kauan. Seliseli. Jaykin on ihan kierroksilla, kun hupsilla juoksut, vinkuu ja piippaa vaan joka paikassa ja merkkailee ja haistelee. hermot menee, ja kohta jayltä pallit. Jos ei olis nyt kalenteri täysi niin lähtis samantien. pitää keväälle katsoa sopiva rako, niin että ennen seuraavaa kolmen nartun juoksurallia ehtii.

no mutta ne radat. Tosi hyviä pätkiä, todella hyvä vauhti. mutta se keskittyminen kun herpaantui niin siinä kohtaa sitten virhe tulee. Eka radalla päästiin kepeille asti, ja sitten tämä valopää ei käännä koiraa tarpeeksi esim vastakäännöllä, niin kakkosväliin livahti. muuten oli tosi hyvä rata. toka radalla, hypärillä, oli sitten aikas liukas koira taas ja valui putkestä pitkäksi (tosin joka toinen koira tuossa valui) ja taka kaarteessa tippui sitten rima ja lopussa vielä toinen. aikaa meni ja kymppi. muuten ihan ok rata. vikalla rataa, sitten käytiin oikein huolella suunnitelmat läpi, mutta taas valui putkesta pitkäksi ja jouduin vääntämään väkisten hypylle, ollen sitten seuraavalla myöhässä ja jäi taas se kääntö tekemättä, joten putkeen livahti aan sijaan. lopussa lopetin vielä ohjaamasta. Nyt asennetta keskittymiseen, niin hyvin menee. Onneksi keskiviikkona pääsee taas elinan treeneihin, ja luulempa että on putkia ohjelmassa. nollarataa pitäs treenata myös ja paljon. ens viikonloppuna sitten vuoden vikat kisat ja parin viikon tauko tämän jälkeen.

mutta kaikesta huolimatta, kuin siistiä voi olla kun saa kisata siellä huipulla huippujen seassa, eikä tartte ees hävetä omia ratojaan. vitsi me ollaan hyviä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti