lauantai 27. joulukuuta 2014

Jouluna treenaamassa

En sitten malttanut olla treenaamatta sitä agilityä jouluna. Pakko oli saada virheitä korjattua, joten Suomalaisen radoista tein kaksi muunnosta ja toisen rakensin aattona ja toisen joulupäivänä. Olivat samalla pohjalla, ja ajattelin että selviän parin esteen siirrolla, mutta joku olikin käynyt tokoilemassa ja tyhjentänyt sitä mukaa siis koko kentän, no eipä tuota pitkään rakentanut takaisin. Mun mielestä olis kivä tällai juhlapyhinä, että tekis jonkun radan ja sitten ne ketkä ei kotona malta pysyä, niin pääsisivät valmiille radalle treenailemaan, siksi jätin vielä ratapiirroksen oven viereen pöydälle näkyville, moni noita olikin kai käynyt treenaamassa, ainakin tapanina, kun viereisellä kentällä tokoilin, niin kävi siinä pari kolme eri ihmistä tekemässä pätkää.

Ekalla radalla oli lähtöjutska, eli laitetaas nyt kaikelle kansalle näkyville, niin saa muutkin nauttia.
Eli tuossä lähdössä mokasin kisoissa pahasti. jostain syystä valuin itse peruutellen nelosen taakse, kun ois pitäny liikkua pituuden suuntaan, ihan tyhmä moka. tästä syystä en ehtinyt seiskalle vaan koira kääntyi 15 suuntaan. rata on putkelle 14 asti milteipä sama. ja vaati nyttenkin jonku 5 toistoa ennen nollaa. laitoin tuon keinun tuohon kun halusin toisella radalla tullutta mokaa korjailla, eli edesssä oleva este vetona ja pitikin mennä vierestä. Nyt ei ollut mitään ongelmaa, vaikka ohjasin pituuden vierestä vain linjaamalla. Tosi kiva treenipätkä.

niin ja testailtiin myös tokon uutta ohjattuahyppynoutoa jota ihmiset tuntuu kauhiskelevan, tosi hauska liike, haastavahan se on mutta kiva. muutenkin uudet säännöt vaikuttas tosi kivoilta. etenkin paikkiksiin puuttuminen on tosi hyvä juttu. jos nyt ihmiset opettas ne koiransa pysymään siellä paikoillaan. uusi evl paikkis tuli testattua myös tapanina treenaillessa. olipa vaikea mennä istumasta maahan kun on taottu että istumassa pysytään. samoiten sieltä luoksetuleminen oli tahmeaa kun ei sieltä saisi poistuakaan. monta kertaa joutui pyytäämään. :) no onpahan ainakin vahva paikkis. ei tuota viitsi nyt vielä paljoa hinkkaa. se on äkkiä treenattu sitten sm kisojen jälkeen. 

Toka rata sitten päivänä. Tuossa oli kisoissa haasteena keinu kakkoshypyn takana vetämässä, nyt sain korjattua. tässä ei niin paljon ole kisarataa enää, mutta ne itselle hankalat paikat kyllä. pikkuputken sijaan oli pussi mulla. aika hyvin irtos pussista putkeen. pituudelle meno oli nyt haastava. puomi vetää tosi paljon. tää oli viel kivempi pätkä treenailla. 


tapanina sitten tokoiltiin. kävin jennin kanssa treenailemassa, katankin piti tulla mut oli kipeenä. Ai niin ja käytiinhän me ma iltanakin katan ja caritan kanssa treenailemassa. Vitsi kun on kivoja treenikavereita. palaute tulee suoraan kiertelemättä. Muttei silti ilkeesti :) Kerkesin nyt ottaa jo noudon palautuksia ennen Jennin tuloa, Alkaa näyttää jo hyvältä, otin myös nostoja. Sekä pa treeniä. 

Sitten kun appari saapui, luoksarin liikkurointihäiriötä. olipas nyt vaikee. jatkuva häiriö ei oo mitää mut sellai et alkaa ja loppuu ni on paha. ei pikkupoika osanu keskittyä. Saatiin kuitenkin toimii. Seuruun aloituksia ja seuruuta. Pitää saada alusta asti nyt hereille, ei mennä takki auki. Eka pätkä aina vaikein. hidas on nyt tosi hyvä. juoksu myös ok. mutta ne alut pitää korjata. 

Nyt vain odotellaan niitä kisoja ja katsotaan mitä tuomarit on mieltä. :)

Onneksi vielä pari viikkoa ehtii treenailla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti