maanantai 5. tammikuuta 2015

Heinolassa agilityä ja vähän tokoa

Lauantaina oli schapendoes yhdistyksen järkkäämä agikoulutus Heinolassa ja kun tilaa jäi niin pääsi sinne muutama vääränrotuinenkin mukaan, ja meitä lähtikin sitten kolmen äijän kööri hskhlaisia :) bortsuineen. Pasi Kangas siis kouluttamassa. Mestariopissa siis. Olipa mukava koulutus, sopivan leppoisa tunnelma, ja mukava oli nähdä vanhoja tuttuja taas treeneissä, kovasti on porukka mennyt eteenpäin, niiltä osin mitä näin. Kahdessa setissä, ja Jayn kanssa oltiin heti tokana. Teemana oli vähän rytmittämisen hakemista paremmaksi, ja aika menevä rata olikin. alkuun kunnon kiihdytys ja serpentiinin kautta jarrutus kepeille. Aika kivasti sain taipumaan. Kerettiin ekalla 10 minuuttisella jo sinne esteelle 20, ja kokeiltiin muutamaa eri tapaa mennä pätkät, toka setissä maaliin ja ehdin vielä yrittää nollarataakin, mutta pari rimaa tuli sitten alas. Pasikin totesi, että on todella pienestä kiinni, että homma natsaa just kohdilleen, sama kuultu jo niin monen kouluttajan suusta, nyt vaan pitäs saada se viimeinen silaus jostain. Jay kulki aika kivasti myös agitreeneissä tuolla uudella alustalla, ei liukastellut tmv. Viime aikoina taask käyty keskustelua eri hallien pohjista, ja itsekin olen pari paikkaa laittanut listalle paikoista, jonne en Jayn kanssa mene, en halua turhaan vahingoittaa koiraa tai aiheuttaa turhaa lipsumista. Jokainen päättäköön itse omalla kohdallaan minne menee kisoihin, jokainen koira kuitenkin on yksilö ja menee eri paikoissa eri tavalla, ja Jaykin kyllä yleensä osaa suhteuttaa liikkumistaan sitten ekan radan jälkeen, mutta jos on vara valita niin jätän väliin.

Lauantai iltana mentiin sitten vielä Ojanko Areenalle :) treenailee tokoa. aikas paljon oli porukkaa treenailemassa, ja onneksi päästiin vielä tyhjälle kentälle, äippä Nydekin oli treenailemassa ja Jay pääsi äipän kanssa kimppapaikkiksiin, hauskaa olla samassa luokassa sitten kisoissa. On se vaan uskomatonta miten nopeasti aika menee ja nyt jo ollaan siellä evlssä isojen koirien kanssa kisaamassa. Tein ohjatun suuntia ja merkkiä, luoksarin stoppeja, putkesta ja suoralla. seuruun aloituksia.

Sunnuntaina vetäistiin tokotehiksellä kunnon urakka, kun pidettiin 6h kisaharkka, ja olihan kivaa. Vitsi miten hyvä porukka meillä, ja kivoja koiriakin oli harkkaamassa.

Tänään sitten taas Ojankoon MM-tiimiporukalla treenailemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti