perjantai 2. tammikuuta 2015

Treeni vuosi korkattu

Vuoden vaihteessa oli hyvin aikaa treenailla, kun oli hallilla treeniryhmät tauolla, ja ylimääräinen pyhäkin. Maanantaina käytiin tokoilemassa, noudon nostoja ja palautuksia, jääviä, luoksarin stoppeja perussetti mitä tulee tehtyä nyt about joka treenissä. Pakko saada varmuutta jäävien erotteluun. Istuminen ja makuu on vahvimmat. Uusien sääntöjen liikkeitä treenailen sitten myöhemmin lisää. Ohjattua tein kanssa, ja olipa nyt hankala löytää, kun oli edellisissä treeneissä juuri sitä uutta hyppynoutoa tehty ja tuli käytettyä ohjatun käskyjä. no nyt sitten oli ihmeissään kun ne kapulat olikin takana, putkiaivo.

Uuden vuoden aattona, tultiin ojankoon myös ennen paukutteluja. Agilityä tehtiin, kepeille menoa kovalla vauhdilla. piti saada taipumaan. aika hyvin meni. vois tähän lisätä piirroksen selventämään, jos jaksan. takakiertohässäkä, missä kokeilin eri puolilta ja löysin meille parhaan. Ekalla mentiin nollana läpi (jos ei lasketa vahingossa tippunutta rimaa). Nollaratatreeni on nyt tarpeen, pitää saada paljon varmuutta.



Uuden vuoden päivänä mentiiin porukalla Lahteen treenailemaan pariksi tunniksi. Olipa huippukivaa. Kiitoksia Jenni järkkäilystä. Pari settiä isolla kentällä, ja yksi häiriöillä eli muut samaan aikaan, lisäksi paikkikset. Eka setissä, ohjattua, ensin merkkiä, vähän lisää vauhtia hain, sitten niitä suuntia, nyt ei ollut mitään ongelmaa, eli maanantaina oli vaan jotain. Luoksaria, läpijuoksu, sitten kierroista stoppia. ja sitten pitkältä matkalta. valui. lisää treeniä. toka setissä kapulan nostoja, palautusta, mitähän muuta, ruutua,  oli ok. odotellessa tunnari kapealla käytävällä, oli tosi hyvä ja varma. häiriössä jääviä, kaukoja. jäävissä pitää vahvistella edelleen kuuntelua. Kaukoissa jäi tuijottelee kun hups juoksenteli ja ei kuunnellu.

Nyt sitten huilataan lauantaihin asti, sitten alkaa treeni kisaputki :)

hyvää uutta vuotta, ei ole vielä mitään vuositilastoja tehdä, ehkä sitten vuoden päästä

tavoitteet on omassa tallessa/tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti