perjantai 31. toukokuuta 2013

agikurssilla

Niinun treeneissä aiheena takaaleikkaus, pituus, putkikulmat.

Aloitin takaaleikkauksella. yhdellä hypyllä, oli hyvä. oikeelle selkeesti heikompi, kuten olin jo itsekin todennut. kahdella hypyllä tosi hyvin irtoo hypylle. sitten vähän pätkää kun nuo meni niin hyvin. hyppy, hyppy, putkeen (kaareva), leieröin muurin, hyppy, putkeen (aan alla). tuo vika putki oli jotenkin hassu Jaylle kun meni kahdesti ohi takaa. Selkeästi vasemmalle käännyttäessä putkeen tulee herkästi vielä ohi pimeessä kulmassa. Tämän totesin myös erillisessä putkiharkassa, jossa läpinäkyvää putkea (aika hauska oli) treenattiin eri kulmista. Vasemmalle kääntyminen menee laajalle kaarelle helpommin. tosi hassu. mietin et voisko johtua kun kotona putki on seinää vasten ja ei oo oikeestaa harkattu ku toista puolta (kun ei jaksa tuolilta nousta ja lähettelee siitä vaan putkeen, hah) Pitänee siirtää putki aitaa vastan ni voi harkkaa toista puoltakin (nousematta itse ylös :) ) Hyvin se hakee pimeän kulman. Pituus sitten, katse oli vaan putkesssa joka oli vieressä. joten piti vähän miettiä. ensin vaan käveli yli. palkan kun vei eteen niin fokusoi paremmin ja hyppäsi pituuden (yhden ) yli. Putkea tehtiin myös poispäin käännöksenä, oli hauska. Jay oli taas ihan järkyttävän pätevä ja innoissaan. Jäähkä lenkillä vähän pallolla leikkiä.

Aamulla treenasin mah pyörimällä, ja sitten keksin uudet käskyt ziu ja zui, tosi loogisia, mutta eipä noilla väliä. alkaa mennä jo paremmin. ois vaan tahtonu loikkia mun päälle ku oli niin innoissaan.

Pitäs alkaa miettiä mitä uusia juttuja ottas ohjelmistoon että tulis haastetta kotiin lisää. kaukot sohvan reunalla tuntuu jaylle olevan kovin helpot. ehkä pitää vaan nousta ylös ja mennä tekee pihalle seuraavaksi. oonpas ollut laiskana viime aikoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti