torstai 30. tammikuuta 2014

Tehistreeneissä pohdintaa

Jälleen kerran aivan luksusaikaa tarjolla tehistreeneissä. Kaksi oli poissa, ja sovittiin vielä että pidetään häiriötreenin sijaan kentän puolitustreenit. Eli treeniaikaa 45min/koirakko, aivan mahtavaa. Olin Charlotten parina, ja aiheet meillä melkolailla samoja. Otin ensin pa-treeniä, ja C sai pienesti häiriköidä. Eipä Jayn ilme värähtänytkään "liikkurista", enemmän häiriötä tuotti viereisellä kentällä agilityä tehnyt rääkyvä ohjaaja ja vähän enempi rääkyvä koira. On kyllä järkyttävää millasta meteliä taas ollut viimeaikoina tuolla hallissa. Korvat soi monesti seuraavana päivänä, kun käynyt vaikka kouluttamassa pari tuntia. Jotkut akustiikkalevyt ois kyllä kova juttu. Pa-treeni meni kuitenkin muilta osin tosi hyvin. Perään vähän seuruuta aidan vieressä, muuten hyvä mutta aidan toisella puolen tehtiin juuri myös seuruuta (kun kenttä puoliksi ja en viitsinyt mennä sen rääkyvän agiparivaljakon viereen tekemään) ja tämä herpaannutti hieman. Kontakti oli ajoittain jo aika hyvä.

Toka setissä otin jäävien pysymistä ja loppuosaa. Aika hyvin toimii etupalkka, ei liikahtanut karvakaan kävelyissä. Lopun pa:ssa, seisomisesta oli pientä pohdintaa. Liikuttaa siinä kyllä kaikkia jalkoja, mutta tulee  hyvään perusasentoon. eli oma sijoittuminen on nyt huono? pitää ny peilin eessä miettiä asiaa tovi. Noudon palautusvauhtia Oilin läksynä. Aivan mahtava vauhti, ja nostotkin paranee. Väläyttelee jo tosi hienoja nostoja kaukaakin. Läheltä onkin jo nätti. Loppuosa vielä kuntoon, niin hyvä tulee.

Lopuksi meillä jäi vielä puolisen tuntia aikaa tehdä paikallaolotreenejä. Molemmat koirat erikseen ja välillä yhtäaikaa. Tein muutamia jättöjä ja lyhyitä paikallaoloja. Kokeilin nyt lelupalkkaa, ja käytiin viemässä yhdessä lelu piiloon ja siitä paikallaolo. Oli tosi hyvä asenne. Sitten niin että jätin ja vein lelun itse, mutta näytin Jaylle että heitän lelun piiloon. Tämäkin toimi. Pari kertaa poiskävellessä meinasi katse herpaantua, mutta pienellä muistutuksella taas skarppasi. Lopuksi oli kyllä ihan suolapatsas. Muista tehdä näitä lisää ja useammin. EI niitä kokonaisia.

Oli kyllä aivan mahtava, kun sai taas rauhassa ilman kiireitä pohtia asioita ja kokeilla ja ehdotella ratkaisumalleja. Me like.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti