maanantai 23. helmikuuta 2015

Onneksi on MM-tiimi

Viikonloppuna vuoden eka mm-tiimin leiriviikonloppu. Mari jatkaa koutsaamista, tiimissä muutama uusi tulokas, jotka soljahtivat joukkoon ihan kuin oisi pidempään olleet, no olihan nuo jo tuttuja ojangosta ;). Laskeskelin tuossa, että alkuperäisestä MM-tiimistä on vieläkin 7 mukana joukossa, joten alle puolet on vaihtunut tässä reilussa kahdessa vuodessa. Aivan mahtavaa on kyllä olla mukana tässä matkassa. Leiriviikonloput on kyllä jotain mitä ei tajua ennenkuin joutuu jättämään itse väliin, ja harmittelee sitä sitten seuraavat puoli vuotta. Onneksi pääsin taas mukaan. Lauantaina kaksi kierrosta, paikkikset, ja kimppahäröilytreenit. Aloitettiin paikkiksilla. Jay teki tosi hienon istumisen. kävin kurkkaa aina välillä ja muistuttelin. Makuussa (todella vino piilo) meni mutkalle kohti piiloa jossain kohtaa.

Ekalla kierroksella aloittelin tunnarilla, siihen pitää saada nyt malttia. Marilta tuli (jälleen) hyvät jatko-ohjeet miten edetään treenissä. ja jo muutamalla toistolla oli taas ihan eri koira. varsinainen koirakuiskaaja. Marissa on just se hyvä, kun on koutsannut nyt pari vuotta meitä, ja treenailee paljon Maijan kanssa, niin tietää tasan tarkkaan millai Jay on ja millai äippä on, ja osaa suositella, miten mentäisiin hyvin eteenpäin. Vaikka Jay onkin niin paljon erilainenkuin Nyde, niin silti on kuitenkin tosi paljon samoja juttuja mitkä toimii. Toka kiekalla otin seuruu/pa häiriötä. Jayn pitää nyt alkaa ottaa vähän tosissaan tuossa seuruussa, ei voi kurkkia ylimääräisiä. Pa otettiin ensin peilin edessä, ja olin yllättynyt miten taitava olikin jo häiriössä. Jay alkaa olla valmis jo aika isoonkin häiriöön. Olen ollut itse tosi varovainen häiriötreenissä, ettei turhia tule painostettua koiraa, jos ei tiedä mitä vaaditaan, mutta nyt alkais olla jo valmis. Sama seuruussa, jossa oli parempi kuin pitkään aikaan.

häiriöringissä jay on jo aika hyvä, kaukot on edelleen vaikeet jos vieressä tapahtuu kanssa jotain, muttei mene vääriin käskyihin.

Sunnuntaina Jayn kanssa kaukoja, tähän tuli hyvä idis mamman treeneistä, kiitostavaan (tuli jo aamulla kotonakin testailtua ja nyt alkaa toimia :) ), sitten seuruun askelia, jotka on ihan järkyt. Nyt rauhallisuutta ja jämäkkää tekniikkatreeniä sekä itselle että Jaylle. Maahanmenoja otettiin jossain välissä myös ja tämä kaipaa myös täsmätreeniä.

Tulipahan taas mässäiltyä viikonloppu ihan urakalla, ja ennenkaikkea nautittua aivan mahtavasta seurasta. Ei vitsi mitä klassikkoja taas syntyi, ja uudet säännöt pääsi kunnon kommenttikierrokselle, ja osa jopa innostui testailemaan uutta kiertoa, kun oli uusi hyppykin tarjolla. tuo tulee olemaan kyllä vedenjakaja monelta osin, ja toivotaan että sille paikkikselle nyt tehtäis vielä jotain...

Ei vitsi kun on tokointo palannut ihan toisella tapaa. ja tänään taas Turkuun, agilityn pariin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti