torstai 19. helmikuuta 2015

pientä ja pilkottua mitä parhaimmassa seurassa

Pienen tuumaustauon (1,5vkoa) jälkeen takaisin tokotreenien pariin. Muilla oli ohjelmassa kisamaiset, mutta tylsänä tyyppinä, mä kielsin itseltäni kaikki kokonaiset liikkeet joksikin aikaa. Treenikavereille annoin myös luvan potkaista jos erehdyn jonkun liikkeen kokonaisena tekemään.

Nyt siis ajatus takaisin pieneen ja pilkottuun myös hallilla. Alkuun kehääntuloja. haluan enempi aktiivisuutta minua kohtaan, eikä siihen että tarkistetaan katseella kaikki merkit, ja kehässä olevat ihmiset. Saa kyllä vilkaista tuossa kohtaa, mutta ei saa jumittua. hiffasi leikin heti, muutama toisto tätä. Samalla vähän siirtymiä, Sara ohjaili eri puolille kenttää liikkeiden aloituksiin, nämä oli aika hyviä. Siitä sitten siirryttiin seuruun aloituksiin. Tässä piti oikeesti jo muistuttaa että seuraa käsky ei tarkoita "tuijota eteenpäin hetki", vaan "pidä kontakti" eli liikkeille lähdöistä on tullut vähän levottomia. Tästä siirryttiin sitten yhteen askeleeseen, ja muutaman toiston jälkeen tein pari askelta ja käännös johonkin suuntaan. nämä oli jo aikas hyviä. täyskäännös merkin vieressä sai katseen harhautumaan hetkeksi. mutta muuten hyvä.

Ohjatun kapulan kuskaukset ja käsky, palkka kun ottaa kontaktin, saa mun puolesta katsoa sen kapulan viennin mutta sitten pitää ottaa kontakti. toimii. Kaukojen jättöjä. haluan sen aktiiviseksi minua kohtaan, tämä meni hyvin. kaukojen eka vaihto. hohhoijaa, ei kyllä hallissa vielä toimi. läheltä pitää tehdä, että saa hyvän nousun. tein m-s vaihdon ekana, kun ollut se vaikein. tässä uusi käsimerkki ja ihan ei vielä kaukaa toimi. kotona tulee seinät vastaan etäisyydessä.

Vikana tunnari, en ole tehnyt kolmeen viikkoon yhtään tunnaria ja se näkyi, ei taas malta haistella, vaan nappaa oman jälkeen vaan jonkun, uusinnalla malttoi haistella jo vähän. pitäs muistaa taas treenaa ja muistuttaa haistelusta, en tehnyt tätäkään koemaisena.

Paikkaistumista pääsin tekemään Devinin häiriöapuna. sain tehtyä tosi hyviä jättöjä, oli todella tukevasti istumassa, ja vaikka muut maasssa tai tuli maa käskyjä ei mennyt lankaan. Deviniä piti häiriököidä vielä leikkimällä edessä niin otin lennosta jääviä, ja maa on ihan hukassa, tätä muistuttelin illalla vielä kotona ja aamulla ja alkoi taas löytyä, eikä kaikilla käskyillä tarjoa sitä istumista jota hinkattiin aiemmin paljon, sen ollessa hukassa, on tää aikamoista tasapainoilua.

Maailman parhaat treenikaverit toi treeneihin reippausnameja, kun tuli päivällä tietoja ihmisille pääsystä valmennusrenkaaseen, meille ei tietenkään tullut vielä koko kirjettä, joten joudun vielä ylimääräisen päivän tuskailemaan sen murska-arvion kanssa, mitä muutama treenikaveri oli saanut. Eihän sitä nyt tartteis kumminkaan ihan maan rakoon haukkua, aina löytyy kumminkin jotain positiivista, pyysinkin sannaa piilottamaan kirjeen jos siellä lukee pelkkää negaa. Olin jo ehtinyt unohtaa koko näytön kun oli niin kivat agikisat ja treenit viime viikolla. nyt taas palas huonot fiilikset ja piti tehdä illalla töitä että sain treeneissä ilon takaisin itselle. mut onneksi on positiiviset treenikaverit jotka tsemppaa toisiaan!

Oli kyllä kiva kun meidän seurasta pääsi sentään kolme renkaaseen. Onnea Carita, Ansu ja Maarit!! olette todellakin paikkanne ansainneet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti