maanantai 16. helmikuuta 2015

saletisti natsaa, ja mielenhallinnan harjoituksia kisoissa

Viikonloppuna oli siis 6 starttia agilityä juostavana, ja 3 rataa niiden välissä ratamestaroitavana. Ei siis liiemmin aikaa sohvalla makaamiseen. Silti mun hartiat huutaa hoosiannaa, ja meinaa taju lähteä.
Ensin seuran omat kisat Ojangossa, Sanna hoputteli paikalle jo ennen puolta päivää, ei jaksanut istua kotona ja odotella, joten sinne sitten hengaamaan, ja katsomaan toisen tuomarin mediratoja. Omat startit alkoi klo 13. Esa tuomaroi, varsin mukavat ja osin haastavat radat. haasteellisuus tuli kepeille vienneissä ja vauhdissa. Ekalla radalla sain mielestäni hyvän ajatuksen siitä mitä aion tehdä, mutta homma levisi jo nelosena olleen puomin kohdalla. puomin alla oli putki jotai pelkäsin, joten vedin sitten koiran ohi koko puomista, ja sen jälkeen noin 5 kertaa sinne putkeen. sain kuitenkin jatkaa radan loppuun, tai yritin jatkaa, kunnes aalta tuli läpi ja uusin ja kävelin pois. järkky fiilis radan jälkeen, menin ulos lenkille ja soimasin itseäni ja kiroilin ja raivosin itselleni, miten tyhmä pitää olla. sitten kokosin ajatukset ja uusi yritys hypärillä. tosi vauhdikas alku ja kiire kepeille, ettei mene viereen putkeen. kerkesin ihan loistavasti, mutta sitten jäin seisomaan ja jay tuli kepeiltä pois, jatkettiin ja lopussa tuli vielä vedätyksellä yksi rima, mutta hyvä rata muuten. parempi fiilis. Viimeiselle radalle sisuuntuneena. nollana viimeiselle esteelle, ja mitä tapahtuu, Jay valuu ohi ja tulee hypyn takaa. HYL. miten voi hyllyttää viimeiselle esteelle, voi elämän kevät. kyllä otti pannuun. video tosi hyvä rata oli kyllä muuten. tämän perään vielä muutama tunti kisatöitä, ni ei päässyt ees kotiin katsomaan videota ja miettimään.

Aamulla sitten ylös ihan luvattoman aikaisin, ja kohti Janakkalaa. maksien eka startti klo 8! ihan unessa vielä. ja se näkyi tuloksessa. hyppärillä aloitettiin, ja nelosesteellä olin ihan väärällä puolella koko estettä, ja rata levisi sitten siinä, taistelin kuitenkin loppuun asti. ja taas nollailtiin. hyvät tsemppaukset tuli kyllä porukalta ratojen välissä, ja kun ulkona alkoi aurinko paistaa ja käveltiin sitten siellä pitkään Jayn kanssa sain ajatukset taas pois hyllystä ja uuteen rataan. mukavat lörpöttelyt vielä ennen rataa minnan kanssa ja olin jo totaalisen unohtanut edellisen päivän kisat ja edellisen radan. Tuloksena tästä sitten NOLLA ja kun kävin vilkaisemassa miten sijoituttiin niin oli nimen perään kirjoitettu vielä SERT-A!! aivan mahtavaa. Enpä ois uskonut että vielä olisi sertin aika meille, mutta näemmä oli sitten. Esa oli kiva ja oli vielä kysymättä kuvannutkin radat (toka ja vika). Vikalle radalle sitten tosi rennolla fiiliksellä, ja se näkyi etenemässä, koirankin vauhti kasvoi 0,5m/s kun vain uskallettiin mennä, ja tehtiin yksi meidän parhaista ellei paras kisarata, mutta harmittavasti yksi rima tuli loppupuolella. aika oli ihan kärkikastia kuitenkin, ja kun oli kisaamassa muutamia Suomen nopeimmista koirista, niin kyllä kelpaa.

Nyt olis sitten 2 nollaa seitsemästä kasassa. Eikun kohti uusia kisoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti