perjantai 27. kesäkuuta 2014

Kohti sm kisoja

Hui, nyt on viimeiset sm kehätreenit vedetty, ja loppu on sitten enää pientä palastelua ja fiilistelyä. Eilen oltiin taas isolla porukalla häiriköimässä toisiamme. En voi kyllä Ansua kiittää riittävästi, kun näkee vaivaa näiden organisoinnissa, vaikkei itse eilen paikalle päässytkään, niin siellä taas kiltisti oltiin ja parit muodostettiin ja mentiin Ansun ohjeiden mukaan järjestyksessä. Jessica halus mut parikseen, että sai hyvän liikkurihäiriön, sm-finaalia ajatellen. Ensin paikallaolot, häirikkökoirilla tietty. Jay vähän nosteli päätään koripallokentän suuntaan kun siellä oli PALLO. Pysyi kuitenkin hyvin paikallaan, ei liikkunut kroppa siis yhtään. Olin päättänyt että yksilöliikkeissä keskityn vain siihen liikkeen "juttuun" eli tosi lyhyt seuruu parilla käännöksellä ekassa kehässä, tässä pointtina ne käännökset ja seuruun yleisilme. Toka kehään sitten pienen jonotuksen kautta, vitsit kun Jay odottaa nätisti minua tuijotellen. Tokassa sitten hyppy, no tämän otin kokonaan, vaikka ois voinu tietty palkata vaan sen hypyn, ja sitten noudosta nätti nosto, muistutin vielä aika painokkaasti nostosta, ja oli kuulolla. Kolmannessa kehässä otin sitten loput, kun alkoi tulla jo kiirus agitreeneihin. Liikkeestä maahan, pelkkä se maahan meno, luoksetulon stoppi reiluilla avuilla, seisomisen seisominen, ja kaukoista eka vaihto. Kaikki meni loistavasti. Nyt tosiaan vaan fiilistellään, tehdään muutamia palasia kotipihassa, ja pari paikkamakuuta vielä ensi viikolla ja sitten se on siinä. Oi kun on kivaa päästä kisaamaan, ja sitten sanoa heipat avolle. Kuukauden verran ajattelin "lomailla" tokosta, ja ehkä sitten elokuun vaihteessa vois aloitella ruudulla, tunnarilla, metskulla, ohjatulla jne. kohti isompia kisoja.

Tosiaan kiirellä piti lähteä kesken agitreeneihin ojankoon. Siellä vuorossa parin vuoden takainen agileiri treeni. Kiva linjojen miettimis/juoksupätkä, ja sopivasti haastetta. kokonaan ehdin pariinkin otteeseen mennä, mutta joka kerta tulee nyt joku yksi pikku hutilointi, joka aiheuttaa kiellon tai riman. Nyt pitäs ottaa itseä niskasta ja taas vähän saada lisää huolellisuutta. Jay haki aivan mahtavasti kepit, kun kertoo vaan edellisellä esteellä että tehdään ne kepit. Tosi hienon japanilaisen kans sain tehtyy, kun muistan vaan sen yhden askeleen jne. Keinulla onnistuin kerran saamaan lentokeinun kun vedätin kauheesti ja kerran sain rysäyttämään renkaan rikki. Järkyttävän hutiloivaa ohjausta. Jay teki koko ajan upeasti hommia, ja jaksaa ja jaksaa, itse olin jo vikalla nollarata yrityksellä ihan poikki ja vaivoin sain 28 estettä rämmittyä yhdellä rimantiputuksella läpi.

Parit kisat ois tosiaan katsottuna heinäkuulle, ja kovasti niitä jo odotellaan. Ensi viikolla pääsis myös testailemaan mahdollista pikalainakoiraa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti