keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

sm treeneissä

Aivan mahtavaa, kun Ansun taas järkkäilee sm kehätreenejä. Eilen isolla porukalla Viikissä. tais olla 23 koirakkoa ja iso kasa pentuja rapsuteltavana treenien päätteeksi. Neljä kehää ja jakauduttiin pareittain, mulle arvottiin Tesu. Ensin paikallaolot kahdessa ryhmässä eli reilu 10 koiraa per rivi.

Jayn istuminen ei nyt oikein sujunut ja valahteli taas maahan ihan urakalla. Tämä fiksataan sitten syksyyn mennessä. Makuu oli ihan ok. Liikkuri käveli häiriöt niin piti vilkuilla, mutta kroppa pysyi paikallaan kyllä koko ajan. Pientä katselua välillä ympärille.

Liikkuroin ensin Tesun ja olin itse sitten toisella kierroksella. Aloitin hypyllä ja noudolla. Hyppy kokonaan, oli oikein hyvä. Pienellä pompulla tosin sivulle. Noudosta otin vain heiton. Ja hyvä olikin että otin, koska alkoi taas nykiä heitosta. Otin pari toistoa ja palkka kun pysyi hyvin.

Toka kehässä jäävät ja kaukot. Maahanmenossa jäi taas vajaaksi. pieni huomautus ja uusi yritys ja meni tosi hyvin. Seisominen oli ok, vähän ois saanu olla ryhdikkäämpi omaan makuun. Kaukoista eka vaihto ja palkka. Tesu heilui seläntakana ja pystyi nousemaan ja nousi vielä tosi hyvin. superkehut.

Kolmas kehä luoksetulo ja seuruu. Stoppi ehkä vähän huonompi kuin normi. Nurmi oli kyllä vähän liukas että ei tehnyt lukkojarrua sen vuoksi, vaan sellaisen puolen askeleen hidastus ja stop. Sivulle pomppas, ja annoin kuulemma apujakin. Seuruussa oli ajatuksena ettei mene liikkurin mukaan, ja tämä toimikin nyt hyvin. Alkuun painoi eteen jonkun verran, mutta tasottui sitten. käännökset ok. pa:t tuli pienellä viiveellä ja paristi vähän vinoon kun oli edessä.

Tein vielä ruutua lopuksi. ja juoksi läpi? yllättäin. ehkä kehänauha takana vähän hämäsi, kun ruudun nauha oli tosi näkymätön. eli meni vähän ruudun taa. mutta korjasi sitten itse.

Olipa huippukivaa treenailla kivalla porukalla. Tosi mukavaa oli kehien välissä odotellessa höpötellä ja ilta meinasi venyä kun ihmiset vain jäi suustaan kiinni juttelemaan kuulumisia. Ja tietty ne pentujen rapsutukset lopussa vei oman aikansa.

Ensi viikolla olisi sitten lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti