torstai 12. kesäkuuta 2014

sm treeneissä + tehistreeneissä

Tiistaina Heurekalle sm kehätreeneihin. Kaatosateessa mentiin. Hyvää treeniä, eihän sitä tiedä, voi olla että sm kisoissakin sataa. Olin HOTin Riitan parina. Olipas kiva, kun oli ihan vieras pari, kiitosta vaan vielä seurasta. Ekana paikallaolot, ja vihdoin ihan avona yhteiskäskytyksellä, en tee enää yhtään evl käskytystä ennen kisoja. Meni tosi upeesti maahan ja asento oli hyvä koko ajan, vaikka vinoon piiloon. Paristi katteli naapureita, kun toisella puolella noustiin paristi istumaan ja toisella puolen käytiin komentamassa lonkituksesta. Jay makas ku tatti. Sivulle nousussa pomppas melkeen päähän asti. Oli siis ilmeisen jännää.

Ensin liikkuroin Riitan. Kolme kehää. Sitten Jayn vuoro.

Eka kehä. Luoksaria. Loppuosaa teemana nätisti sivulle. Tulipa nyt hienosti. Sitten läpijuoksu. Otin lämppäillessä kierroilla stoppia ja oli tosi hyvä. En sitten viitsinyt kovalla vauhdilla liukkaalla nurtsilla ottaa stoppia. Tuli läpijuoksun todella kovaa.

Toka kehä. Seuruu. teemana liikkuri. Eipä kiinnostanut liikkuri, mutta taas kun oltiin epätasaisella niin kävely oli (molemmilla?) poikkoilevaa, ja myös painoi eteen (lelu taskussa), sitten kun oli jonkun matkaa taas tehty niin parani. MUISTA OTTAA SEURUUTA ENNEN SEURUU KEHÄÄ. Jaylle sopii että otan pohjille vähän seuruuta ja muistutan mikä oli se oikea paikka. Korjaa todella hyvin.

Kolmas kehä. Jäävät, hyppy. Maahanmeno hyvä, Seisominen. lähti vähän kääntymään ohi kävelyssä. Hyppy tosi hyvä. Muista palkkaa pysymisiä vielä. Ei ota liikkurista häiriötä. Seisomisesta sivulle vähän vinoon.

Ihan huippukivat treenit, ja jaytä ei tod haittaa mikään vesisade, tai muut koirat. ei taas nähnykkään ketään muita.

Keskiviikkona jatkettiin samalla teemalla tehiksellä. Ojangossa rakennettiin kolme kehää, ja pareittain, tai me mentiin kolmistaan Tiinan ja Hannen kanssa, kierrettiin kehät läpi.

Ekana paikkis. Jay oli taas aika hyvä, vähän nenä nousi kun tuuli toi jotai kivoja hajuja. Nyt kelpasi muuten viikonlopun namitkin, kun silloin ei kelvannut. aika jännä. Hyvä maahan, hyvä sivu, palkaten.

Eka kehä. Seuruuta. Kävelin itse alkuun aika varovasti ja Jay otti ohjat ja alkoi edistää. Otin ohjat käsiin ja paransi. Ei ottanut muista häiriötä. Nyt pitää pa:t fiksata nopeemmiksi vielä. Alkanut vähä luistella.

Toka kehä. Jäävät ja luoksari. Maahan hyvä, ei korjattavaa, luokse taas loppuosaa ja ekana pomppas ja korjauksella paransi, otin stopilla oli aikas hyvä, läpijuoksu oli hyvällä vauhdilla, ei tullut satasta mutta ehkä 98:lla. Seisominen hyvä, pysymisessä toinen takajalka liikahti 2senttiä, aijai. korjauksella ok.

kolmas kehä. noutoa ja hyppy. Nillitettiin nostoista, paransi huomautuksella, kokeiltiin myös merkin takaa ja vierestä oli hyvä, mutta en halua että hakee kierrolla takaa. NOSTOT KUNTOON. Hyppy, 5 lautaa, oli jo ehkä vähän väsy, mutta teki hienosti hommia.

Nyt huilataan. Tänään vielä agitreenit ja sitten 5 päivää mökillä rentoutumista ja uimista. Siellä otetaan paljon perusasentoja, nostoja, seuruun paikkaa. MUISTA, lyhyitä pätkiä ja palasia usein. Nyt palastellaan hetki ja sitten kohta alkaa fiilistely, ja hauskanpito ennen tosikoitosta.

ja jotta ei ihan mene pelkäksi tokoksi. TÄNÄÄN ON SE PÄIVÄ JOTA OLEN ODOTTANUT 1,5 VUOTTA. Eli Jay tänään kisaikäinen agilityyn. Huomenna siis saisi osallistu kisoihin. Olen ehkä maailman onnellisin Oikeen Asenteen omistaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti