maanantai 9. kesäkuuta 2014

Tehisleiri Oilin opissa

Viikonloppu vietettiin tehisporukalla Ojangossa Oilin opeista nauttien. Mitäs sitä lähteä merta edemmäs kalaan, kun on luksusolosuhteet kotikentällä. Tuodaan vaan se huippukoutsi sinne, niin avot.

Lauantai. Jayn kanssa otin noutoa, tai lähinnä nostoja. Menee vähän kuin leluun kapulalle, ja tämä pitää saada nyt pois. Kapula ei ole lelu. Otettiin tähän kuuntelua vähän, ja välillä vaihdettiinkin että se oli lelu joka oli kapulan sijaan ja tähän sellai kiva treeni. sitten haettiin kapulaa penkin alta. Myös eri kulmista noudettiin. Todella hyviä vinkkejä tuli Oililta noutoon, ja otetaan nyt kuurina sitä. Tai aloitin jo lauantaina, kun piti Hupsia häiriköidä Jayn kanssa, ja sunnuntaina myös. Treenien jälkeen luento/jutustelu Oilin kanssa mahtavan buffetpöydän ääressä, ja saatiin tosi kivoja vinkkejä sm kisoja ajatellen ja oli ihan huippukivaa jutella tokosta ajan kanssa porukalla.

Sunnuntai. Oili järkkäsi meille sm treenit. Oltiin pareittain. Jayn kanssa eka kehässä luoksetulo ja hyppy. Luoksariin vaihdoin nyt suullisen. ja toimi todella hyvin. Vähän joutu kyl miettii ja ajattelemaan, kun koodi meni vieressä noutoa. hyppy oli ihan no problems. Toka kehässä nouto ja kaukot. Noudossa muistuttelin lauantain ohjeiden mukaan nostosta, ja kun K teki vieressä luoksaria, tuli noutoon ihan uusi vauhti kun tuli kiire kapulalle, kun kaveri juoksee myös vieressä. aika hauska. Kaukot oli tosi hyvät häiriöön nähden. Teki kaikki vaihdot ja melkein täysin oikeella tekniikallakin. Pikkasen vauhtia lisää. hah. Kerettiin vielä iltapäivällä ottaa uusi kehätreeni. otin jäävät ja kaukot. Tosi hyvin toimi vieläkin. Hupsia kun piti häiriköidä niin tein taas kapulajuttuja. vähän ruutua ja merkkiä.

Ihan mahtava viikonloppu ja nyt on hyvät vinkit kohti sm kisoja ja niitä treenaamaan. huomenna kehätreenit taas luvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti